VS na zkoušku Liberec 2024

V sobotu proběhl v Liberci zkušební závod děvčat pro plnění VS. Za GT Šestajovice závodila pouze čtyři děvčata. V kategorii VS2A to byla Magdalenka Gay a Eliška Krejčová a v kategorii VS1 pak Josefína Pospíšilová a Verča Bartoňová.

Eliška s Majdou startovaly v této kategorii úplně poprvé, byla to jejich premiéra na stupínku VS2, nové sestavy, nové prvky a nové poznatky. Elišce se dařilo trošku lépe a s celkovým počtem 65.642 bodů by si sestavy VS2 s přehledem splnila. Majda má ještě rok času, ale i přesto bojovala ze všech sil a zacvičila vše, tak jak měla. Její výsledek byl 60,133 bodů a limit pro splnění je maličko vyšší, takže u Majdy je potřeba ještě maličko dotrénovat :-)

Děvčata byla skvělá a cvičila opravdu s úsměvěm a za to jim patří velké poděkování!

V kategorii VS1 to byla pro děvčata opravdu velká výzva. Holky měly na akrobacii úplně nové sestavy a občas to popletly a pomotaly, tak to na výsledku bylo znát. Přeskok a bradla za jedničku, kladina a akrobacie si žádá další trénink a vylepšení provedení :-) Ale pracujeme na tom a doufám, že to na příštích závodech bude vidět. Holkám také děkuji za bojovnost a vzhůru do dalšího tréninku!