PŘEBORY PRAHY DRUŽSTEV 2023 - BOHEMIANS PRAHA

V pátek 17. listopadu se již tradičně konaly Přebory družtev na pražské Bohemce.

Letos byl závod pro děvčata velmi náročný, jelikož pro vysokou účast začínal v 8 hodin ráno a končil ve 22:30 hodin. Odměnou byla divákům přehlídka toho nelepšího, co je možné v Praze ze sportovní gymnastiky shlédout.

První na pořadu dne byla V. liga, ve které startovala hned dvě družstva. Ve vysoké konkurenci obsadilo družstvo ve složení Natálka Klečková, Kristýnka Hurtíková, Saša Benešová, Eliška Krejčová a Claudia Zabloudilová pěkné 9. místo. Jejich oddílové kolegyně - Veronika Bartoňová, Larisa Belousová, Natálka Havlová, Olivka Hora, Ema Švihlová a Kačka Hokšárová skončily na 12.místě.

Další družstvo startovalo ve IV. lize ve složení Eliška Holbíková, Eliška Honzičková, Beátka Kozelská, Agátka Veselá a Laura Kejlová a zvládlo se probojovat na 5.místo.

Družstvo ve složení Soňa Poláková, Eliška Miláčková, Verča Brabcová a Amélka Süss zvládlo startovalo pouze ve čtyřech, ale zvládlo tuto náročnou situaci perfektně, vyhrálo zlato a devčata se stala přebornicemi Prahy ve III. lize. Soňa navíc skončila v jednotlivcích na 1. místě a Eliška na 3. Na 5. místě ve stejné kategorii skončilo družstvo Nina Dvorská, Anežka Honzíčková, Gabča Kršková, Vanesska Vodičková a Laura Věříšová. 

Byl to dlouhý a náročný závod, zakončený velkým úspěchem. 

Děkuji moc děvčatům za krásné výkony a reprezentaci oddílu.

Odkaz na výsledky najdete ZDE